UTSTILLING: “UNDER”

EN UTSTILLING OM Å UNDRE SEG OG
Å UNDERSØKE DE SMÅ OG STORE TING
– OVER OG UNDER BAKKEN.
EN OPPLEVELSE FOR ALLE SANSENE.

UNDER er en utstilling hvor vi har hentet fantasiskogen inn i byen. Når du kommer på innsiden av dørene står vi inne i skogen …og under bakken. Hva finner vi der?

BEVARE MEG VEL
“Bevare meg vel” har hun laget en serie med tittebokser som alle har fått hvert sitt navn. De heter vriene ting “argument” og “selvinnsikt”. Ord som kan være vanskelige å forstå fullt ut for både store og små. I eskene finner vi ulike skatter som Møller vil dele med oss. Mange av skattene kan virke kjente og minne oss om noe vi har sett i skogen. Boksene frister til berøring, men skatter vi vil beholde, kanskje for evig, må vi bevare godt. Det er derfor vi må bruke sansen SYNET når vi varsomt går på oppdagelsesferd i boksene. 

SANSESTIEN
Farger, former, figurer dukker opp litt her og litt der. Det kan være noe eller noen. Noe som minner om eller ligner på. Kanskje litt eller veldig mye. På sansestien kan man ikke gå seg vill. Den begynner når du er klar og slutter når du er ferdig. Møller sin tekstilkunst utgjør det meste av sansestien. Innholdet har oppstått et sted mellom skogens- og fantasiens verden. Vil du bli godt kjent med den er det lurt å bruke alle sansene.

PXZZLL MANUELL
Liker du puslespill? Husker du da du fant den siste biten? Bildet lå der og var ferdig …og hva så? Orker du å rive det i fra hverandre igjen og begynne på nytt? Eller var det morsomst å pusle, lure og lete? Hva om du kan pusle høyt, lage et tårn eller en labyrint? Det er lett å lage figurer og former med Pxzzll Manuell. Bygg og vend opp eller ned og flotte mønster dukker opp. Best av alt. Det er ferdig når du synes det er akkurat så fint og gøyalt som du ønsket

ELI MØLLER
Eli Møller (f 1943) er bosatt i Rælingen. Hun er utdannet ved Interiørarkitektskolen i København. Etterutdannet ved Statens Håndverks og Kunstindustriskole, SHKS, som hospitant ved inst. for tegning, modeller og rader. 1987-90. Medlem av Norske Billedkunstnere NBK og Billedkunstnerne i Oslo og Akershus BOA i 1990. Møller har en lang rekke utstillinger bak seg, både kollektivutstillinger og separatutstillinger. Hun arbeider med flere teknikker som ulike grafiske trykkteknikker, akvarell, tekstil, blyanttegninger, tekst og illustrasjon.

Se mer om utstillingen og åpningstider på vår facebook https://www.facebook.com/events/305144019126160/?active_tab=discussion

Pxxll Manuell