Plakat print av bilde. Prøv bilde på veggen. Rundt bilde.

Prøv bildet på veggen hjemme først

Sett et bilde du liker, men usikker på om det vil passe hjemme hos deg? Vi vil at du skal være 100% siker på at du kommer til å like bildet du kjøper hos oss. Derfor tilbyr vi våre kunder å kjøpe en plakat eller et prøvebilde av ønsket motiv. For kun 150,- sender vi deg motivet i riktig størrelse slik at du kan prøve bildet på veggen hjemme først. Slik kan du med egne øyne se om det blir akkurat slik du hadde håpet.

Å kjøpe et nytt bilde kan by på noen utfordringer. Er det riktig størrelse? Vil det stemme over ens med resten av interiøret? Hvordan tåler det lysforholdene i rommet mm. Som en hovedregel bruker vi å si at “liker du bildet så vil det alltid passe”. Det man kanskje skal være mest skeptisk til, er å være for lite vågal i valgene av kunst. Hvis bilder blir valgt for å stå til interiøret så ender det fort opp med å se ut som om du bor i en møbelkatalog. Kunst skal tåle å stå gjennom ulike interiørtrender og “årets farger” og skal helst være noe du blir mer og mer glad i.

Nettopp derfor har vi utviklet et nytt produkt hos oss! Kanskje dette gjør at du tørr du å være litt ekstra vågal i bildevalget? Kanskje vil du følge din egen stil og stemme mer hvis du hadde hatt muligheten til å prøve bildet på veggen først? Det kan du nå! For bare 150,- kan du bestille en prøveprint eller en plakatprint av det motivet du ønsker å teste. Prøven sender vi hem til deg i posten. Du kan enkelt henge det på veggen med en liten tape eller bluetac for å se det selv på din egen vegg. På denne måten kan du se motivet i de omgivelsene det skal henge i. Du kan få se det på dagtid og kveldstid med forskjellig lysforhold. Ikke minst vil du oppdage endringen det gjør med atmosfæren i rommet.

Slik gjør du:

1) Finn et motiv du liker i vår nettbutikk eller i vårt galleri.

2) Send oss en mail eller sms med tittel på bilde, størrelse og din kontaktinformasjon (navn, etternavn, adresse, epost og telefon.) Merk: enkelte av våre bilder kommer i opplag med variable størrelser. Det vil si at vi har muligheten til å justere formatet på bildet til enten større eller mindre, innenfor ett opplag. Et eksempel er et kunstverk i str 90×120 cm kan justeres til å bli mindre som 80x 100 cm eller større som i 110×140 cm. (Sørg for at bildet holder samme sideforhold.)

3) Du vil motta et vippskrav på 150,- pluss fraktkostnader.

4) Så fort bildet er betalt vil vi sende deg en rull med bildet i posten. Du vil da kunne henge det opp på veggen din hjemme for å se selv om det passet slik du hadde tenkt. Prøvebildet er ditt og du kan teste det så lenge du ønsker. Vi anbefaler ofte å “bo” litt med det hjemme i noen dager for å kjenne om det stemmer.

MERK: Plakat/prøvebilde er printet på et plakatpapir som ikke har samme eksklusivitet, holdbarhet, overflate, tykkelse mm. som våre andre bilder. Papiret har derfor en annen fargegjengivning og “finnish” enn det du kan forvente av det egentlige kunstverket. Prøvebildet vil også komme med et vannmerke av vår logo på. Dette gjøres fordi plakaten ikke er ment som kunst til veggen, men som en hjelp til deg for å kunne ta en trygg avgjørelse i kjøpsprosessen for ditt neste kunstverk.

Ta gjerne kontakt med oss på epost eller telefon dersom det er noe du lurer på. Vi hjelper deg gjerne!