Innramming av fotografier, grafisk kunst, malerier og tekstiler. OSCAR har eget rammeverksted og tilbyr landets største utvalg av rammer. Vi har rammer i alle prisklasser.

All innramming hos oss skreddersys og vi gir deg faglig veiledning for å finne riktig løsning til hvert enkelt bilde.

Vi er stolte av å kunne tilby et av landets største utvalg av rammelister og vi har over 2000 rammer i vårt sortiment.

For å sikre høy kvalitet og sikkerhet for ditt bilde, benytter vi kun syrefrie materialer. Vi har glass i ulike kvaliteter. Vanligst er det å bruke anti-refleksglass med UV-beskyttelse på kunst, men vi tilbyr også ulike plexiglassløsninger og annet museumsglass. Dette for å best mulig bevare ditt bilde og din innramming over tid.

Vi har rammeverksted på huset og innramming skjer hos oss. Kunst du leverer inn hos oss blir derfor ikke fraktet til et eksternt verksted.

Personlig tilpassing

Våre rammemakere og kundekonsulenter har bred kompetanse og hjelper med å finne riktig løsning til hvert enkelt bilde. Enkelte motiver kan kle en såkalt float ramme, noen motiver kan kle luftige rammeløsninger mens andre igjen kan få seg et løft med en stram og moderne ramme. Bildet, din stil og interiøret det skal henge i, er alle med på å avgjøre hva som blir den beste løsningen. Dette tar vi høyde for i vår kundebehandling.

Vi anbefaler deg å ta med ditt bilde til oss når du er på utkikk etter ny ramme, slik kan vi best mulig sørge for at vi finner helt riktig form og fargenyanse til bildet. Det er stor forskjell på rammer hva gjelder kvalitet. Tresort, overflatebehandling og kompleksitet i sammensetting av treverk er avgjørende for kvalitet, holdbarhet og ikke minst finish. Helmatt, blank eller polert aluiminium? Hemmeligheten til et godt resultat ligger i detaljene. Små forskjeller som dette kan gjøre store utslag i hvordan sluttresultatet fremstår på veggen.

Vi har rammer fra bla.  Larson&Juhl, Lundeby&Co og InterArt

Profesjonelt rammeverksted.

I våre innramminger benyttes premium produkter fra trygge leverandører. Gjennomgående høy kvalitet i alle ledd er viktig for å best kunne bevare bilder og kunst.

Stort rammeutvalg i eget showroom.

I vårt showroom har vi over 2000 rammer å velge mellom. Et stort utvalg gjør det mulig for oss å "skreddersy" riktig ramme til motivet.

Gammelt bilde rammes inn på nytt. Galleri med fargerikt bilde.

Foto, grafikk, maleri. Vi rammer inn alle type bilder og kunst. Flytende innramming, lerret med L-list, innramming med avstandslist. Vi rammer inn med den løsningen som passer ditt bilde best.

Motiv til innramming. kunst.

Eldre bilder er ofte rammet inn med produkter som ikke holder dagens standard hva gjelder beskyttelsesgrad. Også moten endrer seg på rammefronten og vi har utallige eksempler på eldre bilder som har fått seg en velfortjent makeover med ny innramming.

Innramming av stort maleri.
ikoner for klimamerking

Vi har fokus på klima og miljø og ønsker å bidra til en grønn og god fremtid. Spør oss gjerne om sertifisering og miljømerking på våre rammer og produkter.

FSC (Forest Stewardship Council)
en uavhengig, frivillig, non-profit organisasjon etablert for å fremme ansvarlig håndtering av verdens skoger. FSC etiketten inneholder en troverdig kobling mellom ansvarlig produksjon og forbruk av skogsprodukter, slik at forbrukere og bedrifter kan gjøre kjøpsavgjørelser som kommer mennesker og miljø til nytte, samt gi pågående forretningsverdier. FSC er for øyeblikket det mest velkjente sertifiseringssystemet.

PEFC (Programme for the Endorsement of Forest Certification)
er en uavhengig, non-profit, ikke-statlig organisasjon, som fremmer en bærekraftig måte administrerte skog gjennom uavhengig tredjeparts sertifisering. PEFC gir en forsikring til kjøpere av tre og papir produkter om at de støtter den bærekraftige forvaltning av skoger. PEFC er det største sertifiseringssystemet.

SFI (Sustainable Forestry Initiative)
en uavhengig, non-profit organisasjon som er ansvarlig for å vedlikeholde, ha tilsyn med og forbedre et bærekraftig skogbruks sertifiseringsprogram som er internasjonalt anerkjent. Med SFI kan forbrukere være trygge på at de kjøper tre eller papir fra velstyrte, lovlige kilder.