Enkel vei til OSCAR galleri og rammeverksted

OSCAR studio&galleri har lokaler midt i sentrum av Lillestrøm. Du finner oss på hjørnet mellom Storgata og Voldgata. I umiddelbar nærhet har du tilgang til et godt utvalg av spisesteder og cafétilbud i Storgata. Bare 2 minutter unna ligger kulturkvartalet med NITJA senter for samtidskunst, bibliotek og Lillestrøm Kultursenter.

Vårt galleri og rammeverksted finner du kun 2 minutters gange fra Lillestrøm stasjon. her er det god forbindelse med både buss og tog. Tog mellom Oslo og Lillestrøm tar kun 10- 12 minutter og det er togavgang ca hvert 15 minutt.

Veibeskrivelse

Kommunikasjon til oss med bil fra Oslo, er meget enkel. Motorvei E6 og RV159 leder rett inn til sentrum og Voldgata hvor vi holder til.  Fra Oslo sentrum til Oscar er det ca 24  kilometer og utenom rushtrafikk er det beregnet en kjøretid på 22 minutter.

Hos oss er det gode parkeringsmuligheter i umiddelbar nærhet. Vi har gateparkering rett utenfor med betalingsautomat eller EasyPark med kode 1701. Ellers er det en stor parkeringsplass på andre siden av gaten for oss og i tillegg finner du Byhaven Parkeringshus kun 50 meter lenger opp i veien.

For bilder og innramming i store formater har vi en egen lastesone rett utenfor døren som kan benyttes til av- og pålessing.

Klikk her for å se kart.

Våre åpningstider er:
Mandag: 10 - 18
Tirsdag: 10 - 16
Onsdag: 10 - 18
Torsdag: 10 - 18
Fredag: 10 - 16
Lørdag: 11 - 16
Søndag: stengt

Innlevering og henting av bilder kan avtales utenfor ordinær åpningstid. Bare ta kontakt med oss for å avtale tidspunkt. Pick up og hjemlevering av bilder kan også avtales i tilfeller hvor det er ønskelig, da mot et avtalt tillegg i pris.

Ta kontakt med oss på telefon eller i skjemaet nedenfor hvis det er noe vi kan hjelpe deg med.
Velkommen til oss!

Vennligst skriv inn ditt navn.
Vennligst skriv inn en melding.
Voldgata i Lillestrøm. Veibeskrivelse til OSCAR