Kunst til transport. Bilder pakket og polstret i plast.

FRAKT OG TRANSPORT AV BILDER

Store bilder som ikke får plass i bilen, kostbare bilder som bør fraktes ekstra varsomt eller rett og slett mangel på tid. Vi får ofte henvendelser om frakt og transport av bilder som skal til innramming. Vi hjelper med henting og levering av alle typer bilder.

Bilder polstret, plassert og sikret for lokal transport.

Vår nye frakttjeneste av kunst kan benyttes på dagtid og kveldstid. Bilder kan både hentes og bringes eller benyttes kun én vei. Vi garanterer sikker frakt hele veien fra dør til dør. Vi har i lengre tid hatt et samarbeid med Nittedal Transport til transportering av kunst til og fra galleriet. dette samarbeidet har fungert så bra at vi nå ønsker å tilby denne tjenesten til våre egne kunder. Tilbakemeldingene vi har fått så langt har vært svært positive. Punktlig, hjelpsom og hyggelig er meldingene vi får tilbake. Stort bilde, liten bil. Det problemet har vi funnet en løsning på!

Transport av store bilder og kunst, og da spesielt de kunstverk som er rammet inn med glass, kan være en utfordring å frakte. I de fleste personbiler er alternativet som regel å legge bildet flatt under transport. Med bilder i mindre formater så fungerer dette godt dersom bildet er godt beskyttet og riktig plassert. Bilder i større formater vil ofte få et stort spenn i glasset når det blir liggende og vi vil anbefale stående transport i disse tilfellene for å minimere risikoen for at glasset sprekker. Sprukket glass er ergelig (og dyrt), men faren det utgjør for kunstverket er langt mer alvorlig. Kunst krever en spesielt varsom behandling under transport og mye handler om selve håndteringen inn og ut av billen. La oss ta oss av pakking, sikring og frakt av ditt kunstverk så er du sikker på at det kommer frem i god behold.

Ta kontakt med oss for å få pris. Priser varierer etter avstand og om det er andre spesielle hensyn som hasteoppdrag og fleksibilitet ved levering mm.
Ta kontakt på telefon: 94 00 10 20, epost: [email protected] eller i kontaktskjemaet her.