Naturfoto fra antarktis, Mountains- Antarctica utstilling- foto av Roger Brendhagen. Utstilling hos Studio OSCAR

ANTARCTICA utstillingen flytter til Barcode og Foto.no

ANTARCTICA av fotografen Roger Brendhagen

Vårt femte største kontinent er det nesten ingen som har besøkt. Det er av en grunn! Antarktis er en polarørken med uberørt natur. Ubarmhjertig klima med vintertemperaturer på -100C og ruvende isfjell gjør Antarktis til et av verdens farligste områder. Fotograf Roger Brendhagen viser oss sitt Antarktis i serien ”Antarctica”.Brendhagen er en av landets ledende naturfotografer. Han har hele verden som sin arbeidsplass og reiser over 250 døgn i året for å levere bilder til selskaper som WWF, Hurtigruten og Nikon, samt tidsskrifter som A-Magasinet og Dagbladet. I tillegg har han en rekke separatutstillinger bak seg og har vunnet flere internasjonale priser.Selv sier han at det var etter en tre ukers tur til Antarktis i 2002 hvor karrieren virkelig skjøt fart. Nå har Brendhagen igjen besøkt kontinentet på jakt etter nye fotografier. Også denne gang med livet som innsats- noe som må sies å være Brendhagens mantra.I 2018 startet planleggingen av utstillingen “Antarctica”. Brendhagen skulle tilbake til Antarktis på oppdrag for Hurtigruten. Vi hadde et ønske om å lage en utstilling sammen og denne anledningen føltes som et riktig prosjekt for begge parter.https://brendhagen.com/Foto.no er i dag norges største nettsted for fotografi. Vi har vært på nett siden 1996 og har over 100.000 registrerte medlemmer. Hver måned har vi over 6 millioner sidevisninger.7. desember 2016 lanserte vi nye Foto.no. Vi er stolte over å ha bygget Norges beste nettsted for fotoentusiaster og dette er nå videreført sammen med gründerne av FotoVideo. Vår entusiasme og enorme kunnskap om foto vil komme deg til gode.

Gepostet von foto.no am Montag, 16. März 2020

På fredag åpnet utstillingen ANTARCTICA av Roger Brendhagen i Barcode ved Foto.no.

I disse korona-virus dager passer det perfekt med en video-guiding, og her møter du Roger som tar deg med rundt i utstillingsrommet. Enjoy!

Vi har laget en bok som beskriver hvordan Roger har jobbet med dette prosjektet. Ønsker du å kjøpe et signert eksemplar er det bare å sende oss en mail på [email protected] så kommer den i postkassen din!