Detalj fra interiør hos kunde. Kunst fra KokkoArt

KokkoArt + OSCAR studio&galleri = Custom made bildevegg!

En av våre kunstnere, KokkoArt har sine designer-poser med grafitti på i galleriet. Det er mange som synes dette er en morsom måte å kommentere moteverdenen på. Veskene som har kommet i disse papirposene er ofte samleobjekter, og en av våre kunder er en stor samler av Louis Vuitton. Hun ønsket å gjøre noe med sine egne poser etter et besøk i galleriet vårt.

Vi ble med kunden/Helle hjem på en befaring, for å se hvilke vegger som kunne passe til prosjektet. Valget falt på en nisje i gangen som bare “var der” uten noen spesielle bruksområder. Vår plan var å fargelegge og “forstørre” rommet ved å kle nisjen fra gulv til tak med innrammede og fargerike “Louie-bags”.

Prosessen fra ide til ferdig vegg

Prosessen settes i gang og mål taes, skisser tegnes og prisestimat regnes ut. I slike oppdrag er det gjerne både to og tre møter for å komme frem til løsningen. Denne gangen fikk vi og KokkoArt veldig frie tøyler, og ideene kunne flyte. Den eneste føringen vi fikk var : “Bruk så mange poser dere vil, og jeg liker veldig godt regnbuens farger”

Konsulent fra OSCAR Studio&galleri legger opp design til 3 vegger hos kunde.

Når vi på OSCAR studio&galleri får bruke alle våre fagområder kan vi levere alt fra design og ide, valg av materialer, bildebehandling, tilpassing til interiør, levering og selve opphengingen. Vi ønsker at våre kunder skal få personlig preg på det vi leverer og kose seg med det de har valgt å ha på veggene. Send oss gjerne en mail eller ring oss om du vil ha hjelp til ditt prosjekt.

Vi ser ofte i oppdragene vi har hjemme hos kundene våre hvordan rommene endrer karakter og stemning med bildene. Mange er redde for at det skal bli for mye bilder eller at bildene skal bli for store, eller vet ikke hvor de skal begynne. Dette er noe vi hjelper til med hele tiden. Du kan bestille et besøk hjem til deg, vi kommer gjerne.

Kristin Jacobsen