I vårt kreative studio jobber vi med et bredt spekter av fotografiske løsninger og utforminger. Vi tilbyr konsulenttjenester som omhandler alt fra opptak, forbedring, produksjon og utsmykking med bilder.

Vi utformer bilder til deg på bestilling. Fra idé til ferdig bilde som passer til ditt hjem. Få motivene du av det som betyr noe for deg på veggen hjemme.

PERSONLIGE BILDER PÅ VEGGEN

Har er et bilde spesiallaget til to som forelsket seg i USA. De ønsket et bilde som var dekorativt på veggen, men som også var noe helt spesielt for de to. Resultatet etter idémyldring og fotoshoot ble en 70x100 cm stor og fargesprakende facemount print. One of a kind!

BILDER FRA MOBIL

Her har vi gått gjennom maaaange bilder på mobiltelefonen og funnet motiver og minner som gjør seg på veggen. Vi tar hensyn til minnene knyttet til de ulike settingene, kvaliteten på bildene og variasjon i motivene. Så setter vi sammen forslag til layout på bildevegg. Når kunden er fornøyd med forslaget setter vi i gang med produksjon. Ofte kreves litt bildeforbedring før print og innramming.

REPRODUKSJON AV GAMLE BILDER

Vi ser daglig resultater av gamle bilder som får seg en makeover med ny rammeløsning. Resultatene er ofte slående og det er gøy å se hvor stor forandringen kan bli! Vi anbefaler absolutt å gi gamle bilder en ny sjanse med ny ramme, glass o.l. Også reproduksjon og oppussing av gamle bilder kan bli utrolig dekorativt. Det er mye mer vi kan gjøre med et lite negativ eller et gammelt bilde enn det veldig mange tror. Godt håndverk og mye pirkejobb gjør underverker. Dette er en mulighet for å få personlig og betydningsfull utsmykking hjemme.

TILPASSET BILDE TIL DIN VEGG

Fotokunst på vegg. I vår portofolio har vi mange motiv og vi finner det bildet du vil bli glad i. Klassisk eller moderne. Abstrakt eller naturalistisk? Vi har fotografiet som passer til deg og din vegg. Hos oss kan du velge fra kjente og mindre kjente kunstnere. Vi har bilder stilt ut i vårt galleri, men også masser av motiver tilgjengelig i vårt arkiv og krybber. Stor variasjon i motiv, pris og størrelser.

PRISKALKULATOR FOR PRINT

Meny