OM VÅRE PRODUKTER

PRINT
Alle fotografiene i nettbutikken er originale fotografier som leveres signert av fotografen og merkes i nummerert opplag. Det medfølger et sertifikat med informasjon om verket. *Enkelte serier som ikke har et begrenset opplag, selges uten signatur. Dette informeres om ved bildene hvor dette er tilfelle.

Alle våre fotografier produseres i gallerikvalitet og printes på 100% syrefritt FineArt bomullspapir. Alle formater over størrelse 40x40 klebes opp på syrefri backingboard for å unngå at fotografiet vil bulke seg med tiden.

Flere av fotografiene i vår nettbutikk kan tilbys i alternative størrelser og printkvaliteter. Ta kontakt med oss på mail eller telefon for alternative printløsninger. I enkelte tilfeller er det anbefalt alternative printløsninger. Dette kan være bilder printet på aluminium, akryl eller facemount-løsninger eller andre papirkvaliteter. Det er motivet som avgjør hvilke kvaliteter vi anbefaler. Dersom du som kunde ønsker bilde levert på alternative printløsninger enn det som kan velges i nettbutikken, anbefaler vi deg og ta kontakt med oss.

RAMMER
Rammene som tilbys i nettbutikken er sort eller hvit gallerilist, i enkelte tilfeller tilbyr vi også eikelist. Alle våre rammer er høykvalitets trelister og blir produsert av Lundeby&Co i Norge.

Studio Oscar har eget rammeverksted og vi kan tilby et av landets største utvalg i rammer. Vi anbefaler deg og ta kontakt med oss dersom det ønskes andre rammeløsninger.

GLASS
Alle fotografier i nettbutikken som bestilles med ramme leveres med refleksfritt plexiglass med UVbeskyttelse. Vi tilbyr andre kvaliteter i glass for de som ønsker det. Ta kontakt med oss dersom du ønsker andre typer glass. Det må da påberegnes en ekstra kostnad i frakt da normalt glass krever en annen behandling i forsendelse. Det er også mulighet for å bestille andre typer glass uten ekstra kostnad ved henting i vårt galleri i Lillestrøm.

LEVERING
Alle våre produkter håndlages og leveres på bestilling. Leveringstiden kan derfor variere noe ut i fra hvert enkelt produkt. Fotografier som kjøpes uten ramme har en forventet leveringstid på 8-10 dager. For ferdig innrammede bilder må det beregnes ca 14 dager leveringstid. Analoge fotografier kan variere i produksjonstid og det må beregnes opp til fire ukers leveringstid.